خبرگزاری آنا: تیم تحقیقاتی رباتیک و اختراعات مراکز آموزشی ترک و ترکمانچای دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در سومین دوره مسابقات کشوری خیام توانست به مقام سومی برسد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی فرامرزی معاون پژوهش و فناوری واحد میانه با تبریک این موفقیت به اعضای تیم  گفت: افتخار آفرینی تیم تحقیقاتی رباتیک و اختراعات مراکز آموزشی ترک و ترکمانچای وابسته دانشگاه آزاد اسلامی میانه در این دوره از مسابقات مایه مباهات شده و این تیم توانست در رشته " لیگ نمایشی ربات هوشمند خانه" مقام سومی را از آن خود کند.
وی افزود: این مسابقات با هدف نشاط علمی، ارتقاء و اعتلای ارتباط و تعامل بیشتر دانشگاه با صنعت بوده و سبب شکوفایی ایده های جدید و نو می شود و به ایجاد بستری برای توسعه و شناسایی استعدادهای درخشان علمی در حوزه رباتیک نیز می انجامد.
فرامرزی اظهار کرد: این دوره از مسابقات با حضور 600 نفر شرکت کننده در قالب حدود 150 تیم، به مدت سه روز در واحد نیشابور برگزار شد و با توجه به تجربه خوب تیم تحقیقاتی رباتیک مراکز آموزشی ترک و ترکمانچای، موفق شدند به این عنوان با ارزش دست پیدا کنند.
معاون پژوهش و فناوری واحد میانه تصریح کرد: این گونه رقابت ها برای تجاری سازی است و باید هر چه زودتر طرح های دانشجویان صنعتی شود و برای این امر مراکز دانش بنیان و پارک های علم و فناوری را ایجاد کنیم.
فرامرزی اضافه کرد: اعضای این تیم را فرشید آقایی، نادر ساعدی، علی قنبری و حامد عارفی نیز به عنوان سرپرست تشکیل داده بود.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه">