خبرگزاری آنا: در یک حرکت فرهنگی، مراسم تجلیل ازدو تن دیگر از کارکنان خانواده معظم شهداء دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، با حضور اعضای هیئت رییسه در محل دفتر ریاست  دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلمان پور رییس واحد میانه در ابتدای سخنان خود با بیان اینکه بسی مایه فضیلت است که یاد شهدا را زنده بداریم تا فانوس روشن، چراغ راه تبار عاشقان و نویدبخش بشارتی نو باشد گفت: صبر و صلابت و بصیرت شما خانواده بزرگوار شهداء، بهترین نمونه در ارائه عملی الگوی اخلاق و معنویت اسلامی در اقشار مختلف جامعه و حاکمیت این روح الهی در سطح جامعه است که شایسته تقدیر و سپاس است.
وی افزود: در مقابل صبر و تحمل خانواده معظم شهداء سر تعظیم فرود می آوریم و از خداوند متعال خواهانیم که همه ما را رهرو راه شهیدان قرار دهد تا امانت دار خون پاک آن عزیزان باشیم.
سلمان پور خاطر نشان کرد: آنان که شهید شدند، هدفی غیر از حفظ جان و ناموس ما نداشتند و ما اگر بخواهیم راه آنان را ادامه دهیم بایستی کار درست را به درستی انجام دهیم و اگر کسی به خوبی از عهده کار خود بر آید، در واقع راه شهدا را رفته است.

در ادامه، از دو تن از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی میانه، علی محمدنژاد و نصراله محمدی (هر دو برادر شهید) تجلیل بعمل آمد.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه">

# » 17:34:41 │ 1394-06-23

خوشحال شدیم پیشرفت کرده دانشگاه میتونیم نظر بدیم راه شهدا ادامه یابد خوشحالتر میشویم

# » 17:49:49 │ 1394-06-23

ان شاللله موفق وموید باشید همگی

# » 17:53:13 │ 1394-06-23

آرزوی موفقیت دارم برای خونواده ی جانبازان وشهدا

# » 18:17:43 │ 1394-06-23

دست دانشگاه درد نکنه که یاد خونواده شهدا هستید.