خبرگزاری آنا: مریم عبدالهی فرزند قربانعلی عبدالهی از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، در مسابقات سراسری وبلاگ نویسی به مقام دومی دست یافت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مریم عبدالهی دانش آموز وبلاگ نویس، در سی و سومین دوره مسابقات فرهنگی (ادبی پژوهشی رسانه و فضای مجازی) دانش آموزان سراسر کشور خوش درخشید و توانست به مقام دومی برسد.
در این دوره از مسابقات که با حضور 199 دانش آموز دختر سراسر کشور در رشته های شعر، داستان نویسی، مقاله پژوهشی، وبلاگ نویسی، نشریه الکترونیکی و بازی های رایانه ای از تاریخ پنجم تا هشتم شهریور به میزبانی اصفهان در محل اردوگاه کشوری شهید بهشتی برگزار شد.

مریم عبدالهی دانش آموز دبیرستان شهدای زینبیه شهرستان میانه می باشد که در مرحله استانی توانست با کسب رتبه نخست در قالب تیم منتخب آذربایجان شرقی به این دوره از مسابقات اعزام شده و به این موفقیت برسد.
Jya1 Photo 2015 08 31 19 29 37

دیدگاه‌ها

+5
چه عجب میتونیم نظر بدیم. دانشگاه پیشرفت کرده. به آقای عبدالهی و دخترشون تبریک میگم
+3
تبریک. انشاءالله موفق باشند.
+3
تبریک به آقای عبداللهی به خاطر تربیت این چنین دختر با کمالاتی ...
نام خود را بنویسید
+2
احسنت و تبریک به آقای عبداللهی و و دختر گرانقدرشان و آرزوی موفقیتهای روزافزون.
+2
تبرک میگم به دانشگاه که افتخار میانه است.