IMG 7701
خبرگزاری آنا: معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از ارائه کامل درس آشنایی با دفاع مقدس در این واحد دانشگاهی و مراکز اموزشی نرکمانچای، کاغذکنان و ترک خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جلیل اجلی با بیان این مطلب افزود: تدریس درس آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاه ها را از اهمیت خاصی برخوردار بوده و بسیاری از این جوانان برومند از پشت میزهای دانشگاه به پشت خاک ریزها رفتند تا عزّت و شرف این مردم و این مرزو بوم را حفظ کنند.
وی در خصوص اهمیت تدریس درس آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی گفت: نسل جوان و دانشجویان ما باید با گذشته افتخارآمیز این کشور آشنا شوند و بدانند آرامش و امنیت امروز، نتیجه از خود گذشتگی و ایثار دلاور مردان هشت سال دفاع مقدس است.
اجلی بیان کرد: از آغاز سال تحصیلی 1387 تاکنون، این درس در دانشگاه های سراسر کشور با رویکرد علمی و معرفتی در حوزه های دفاع مقدس و انتقال آن به نسل های بعد ارائه شده است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه ادامه داد:  در نیم سال های اول و دوم سال تحصیلی 94-93 بیش از 1000 دانشجو و با حضور چهار استاد دارای مجوز در این واحد دانشگاهی و مراکز آموزشی وابسته ترکمان چای، ترک و کاغذکنان، درس آشنایی با دفاع مقدس را گذرانده اند.
عضو هیأت علمی واحد میانه با اشاره به انگیزه دانشجویان از انتخاب درس آشنایی با دفاع مقدس یادآور شد: دانشجویان با انگیزه های مختلف از جمله دستیابی به حقایق دفاع مقدس، تعلق خاطر داشتن به دفاع مقدس و عضو خانواده ایثارگری بودن، این دو واحد درسی را انتخاب می کنند.
وی در پایان تأکید کرد: گذراندن واحد آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاه های سراسر کشور الزامی بوده و جوانان برای نجات از گرداب های فتنه، از حماسه های رزمندگان در دفاع مقدس الگو بگیرند.