خبرگزاری آنا: به مناسبت گرامیداشت هفته دولت، ازدو تن از کارکنان خانواده معظم شهداء دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور معاونین دانشجویی، پژوهش و فناوری، عمرانی، رئیس دفتر فرهنگ، مدیر حراست و دبیر ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه تجلیل شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلمان پور در ابتدای سخنان خود با بیان اینکه خانواده شهداء، تا همیشه تاریخ این مشعل داران راه اولیاء، افتخار روشنایی طرق الی ا... را به عهده گرفته اند اظهار کرد: حاکمیت نظام اسلامی که امروز الگویی برای کشورهای منطقه وجهان به شمار می رود، مرهون ایثارگری و از خود گذشتگی خانواده های گرانقدر شهدای انقلاب اسلامی است.
وی افزود: ایجاد احساس عزت در خانواده های شهداء و نشاط معنوی درمیان مردم را از جمله برکات شهداء در جامعه باید دانست و توسط شهدا و ایثارگران و رزمندگان در طول سالهای دفاع  مقدس بود که ملت ایران امروز در منطقه و در جهان سربلند و غرور آفرین زندگی می کنند.
سلمان پور تصریح کرد: بالاترین ایثار در اسلام گذشتن از جان خود و شهادت در راه خداست واین شهداء پیرو ولایت بوده و با اخلاص و الگو قرار دادن  سالار شهیدان  امام حسین (ع ) فرهنگ ایثار وشهادت را ادامه داده و همچنین با دانایی و توکل به خداوند و پیروی از رهنمودهای معمار کبیر انقلاب اسلامی شهادت طلبانه از کشور دفاع کرده و به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
در ادامه از دو تن از کارمندان واحد میانه، مهندس جابر بهکار برادر شهیده و مهندس علی محمودی برادر شهید تجلیل به عمل آمد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> آزاد اسلامی واحد میانه">