خبرگزاری آنا: طی حکمی از سوی دکتر مهرداد نوابخش، مشاور ریاست و معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دکتر محمود وفائیان مدرس گروه تربیت بدنی واحد میانه به عنوان رئیس انجمن والیبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران منصوب شد.
محمود وفائیان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: این انجمن در محورهای توسعه رشته ورزشی مربوطه در بین آحاد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، ارتقاء سطح کیفی رشته والیبال، تدوین برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت، استفاده بهینه از منابع موجود در دانشگاه اعم از نیروی انسانی، فضاهای ورزشی و غیره، همکاری و تعامل سازنده با سازمان های ورزشی مناظر، شناسایی و پرورش دانشجویان مستعد و همکاری نزدیک با تربیت بدنی ستاد هماهنگی استان تهران فعالیت می کند.
وی افزود: در آینده نزدیک شاهد برگزاری کلاس های مربیگری و داوری در سطح دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و شهرستان با همکاری اداره ورزش و جوانان برای علاقه مندان خواهیم بود.
لازم به ذکر است، وفائیان سرپرست فنی مسابقات والیبال سراسری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی را نیز بر عهده داشته و قهرمانی مسابقات دانشجویان جهان در کشور اتریش سال 2007 و مقام نایب قهرمانی مسابقات دانشجویان بین دانشگاهی در کشور ایتالیا سال 2009 و سایر عناوین استانی در کارنامه خود به عنوان بازیکن را دارد.