Nemati Abbas
خبرگزاری آنا: رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و مدیر مرکز رشد فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از تایید و تصویب 3 طرح جدید فناور و دانش بنیان اعضای باشگاه و هیات علمی در مرکز رشد فناوری این واحد دانشگاهی خبر داد.
مهندس عباس نعمتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، با بیان اینکه این 3 طرح با مبلغ حمایتی تحقیقاتی و پشتیبانی 650 میلیون ریال صورت گرفته است گفت: این طرح ها شامل طراحی و ساخت سازه الحاقی فلزی برای ایمن سازی زیرساخت های حمل و نقلی (شامل مترو، پارکینگ ها و... با هدف پیشگیری از ورود سیلاب) مربوط به شرکت پردیس سازان سارینا مهر با مدیریت آقای مهندس امین محمدی (عضو باشگاه)، طرح تولید صنعتی عصاره­های آلی نوین در زمینه­ی کشاورزی ارگانیک (تولید کودهای پیشرفته بیولوژیک و هیبرید) مربوط به شرکت شرکت دانش گستر زیست پویان با مدیریت آقای دکتر منوچهر فربودی (عضو هیات علمی واحد) با همکاری اعضا باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه و طرح ساخت دستگاه ورزشی مینی چرخ سیار مربوط به آقای شهریار صالحی (عضو هیت علمی گروه تربیت بدنی واحد) می باشند.
 عضو هیات علمی گروه مهندسی برق واحد میانه بیان کرد: 2 مورد از این طرح های پذیرش شده، جزو لیست کالاهای دانش بنیان مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشند که طرح شرکت های دانش گستر زیست پویان و پردیس سازان سارینا مهر جزو لیست کالاهای دانش بنیان شاخه فناوری زیستی، کشاورزی، دامی و گیاهی و شاخه محصولات سایر حوزه ها فناوری های ساختمان و مسکن، تونل سازی، تجهیزات پشرفته ایمنی هستند.
 نعمتی در ادامه افزود: طرح های مربوط به این 2 شرکت در دوره رشد با مبلغ 600 میلیون ریال در مرکز رشد فناوری واحد میانه (با حمایت پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی) به تصویب نهایی رسیده و طرح مربوط به دستگاه ورزشی مینی چرخ سیار در دوره پیش رشد (دوره رشد مقدماتی6 ماهه) با مبلغ 50 میلیون ریال جهت انجام مراحل تحقیقاتی و بررسی فرایند بازار طرح و آمادگی برای ورود به دوره رشد، مورد تایید و تصویب قرار گرفت.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه خاطر نشان کرد: مرکز رشد واحدهای فناور میانه از سال جاری با در اولویت قرار دادن پذیرش طرح های دانش بنیان مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نیز طرح های فناور دارای بازار مناسب و نیز مورد تقاضای بازار، اقدام به حمایت تحقیقاتی، مالی- پشتیبانی و راهنمایی- مشاوره از اعضای هیات علمی، اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و نیز دانشجویان، مخترعین، مبتکرین و افراد خلاق دارای طرح برتر با قابلیت تجاری سازی در دانشگاه و سطح شهرستان می نماید.
وی هدف از نحوه پذیرش این طرح ها، تلاش در راستای راهنمایی و هدایت شرکتها جهت فروش محصولات تولیدی و داشتن بازار مناسب در آینده، گام برداشتن در راستای اقتصاد مقاومتی و تولید محصولات مورد نیاز کشور، رسیدن به تاییدیه دانش بنیان و راهنمایی شرکتها بعد از فعالیت تجاری و اقتصادی مناسب جهت ثبت بصورت دانش بنیان عنوان کرد و  گفت: محصولات مرکز رشد می تواند در واحد دانشگاهی با همکاری دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت و نیز حوزه برنامه ریزی و سرمایه گذاری دانش بنیان و غیردانش بنیان تحت سرمایه گذاری اساسی قرار گرفته و متناسب با شرایط بازار به تولید انبوه برسد.
مدیر مرکز رشد فناوری واحد میانه ضمن ابراز امیدواری از فعالیت این مرکز خاطر نشان کرد: این مرکز دارای چندین شرکت با خروج موفق دوره رشد در زمینه های فنی و مهندسی از جمله شرکت بینا ماشین آسیا (دارای محصول تولیدی سیستم­های امنیتی و نظارتی، ساختمان یا خانه هوشمند تمام اتوماتیک برقی و قابل کنترل از نزدیک(صوتی) و راه دور، و...)، شرکت اقتدار (طراحی سامانه های اینترنتی پیشرفته ادارات، ارگانها و...)، شرکت توان سازان فجر (طراحی و ساخت بیلبوردهای تبلیغاتی با آینه های منشوری، توربین بادی، تنور خودکار و...)، شرکت الکتروصنعت صبا (طراحی و ساخت پایه چراغ های هوشمند تاشو و آسانسوری مجهز به سلولهای خورشیدی)، شرکت گوهر تراش گیتی (تولید دستگاه تعویض روغن الکترومکانیکی خودروهای سبک، سنگین و نیمه سنگین با برند تجاری تیسر ) و... می باشد که بعضی از محصولات بصورت قرارداد محور بوده و دارای فروش موردی بر اساس قرارداد و تقاضا می باشند و بعضی از محصولات نیز مانند دستگاه تیسر اکنون در بازار عرضه می شوند.

این مسئول اذعان کرد: مرکز رشد فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و شرکت های تابعه به منظور تولید انبوه محصولات از تمامی سرمایه گزاران صنعتی استقبال نموده و آمادگی همکاری لازم در این زمینه را اعلام می دارد و همچنین افراد علاقمند جهت خرید و یا سفارش محصولات این مرکز رشد می توانند با تلفکس 04152240089 مکاتبه و یا تماس حاصل نمایند.