سلمان پور خبر داد؛
دو رشته جدید دیگر به رشته های تحصیلی واحد میانه افزوده شد
خبرگزاری آنا: رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از راه اندازی و به تصویب رسیدن 2 رشته تحصیلی جدید دیگر در مقاطع کارشناسی ارشد و کارشناسی پیوسته در این واحد دانشگاهی خبر داد.
دکتر علی سلمان پور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با بیان این مطلب گفت: با پیگیری ها و سعی و تلاش های مستمر مجموعه دانشگاهی، مجوز ایجاد و راه اندازی دو رشته جدید تحصیلی آموزش ریاضی در مقطع کارشناسی ارشد و حقوق در مقطع کارشناسی پیوسته از سوی شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم تحقیقات و فناوری اخذ گردیده و از مهر ماه سال 94 دانشجو پذیرفته می شود.
سلمان پور خاطر نشان کرد: با اضافه شدن رشته های جدید، تعداد رشته های تحصیلی این واحد دانشگاهی به 153رشته افزایش یافت.
وی افزود: بزرگترین و مجهزترین مرکز آموزش عالی شهرستان میانه دارای 4 رشته تحصیلی در مقطع دکترای تخصصی، 31 رشته در مقطع کارشناسی ارشد، 69 رشته در کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و 49 رشته نیز در کاردانی پیوسته و ناپیوسته به فعالیت علمی، پزوهشی و آموزشی خود ادامه داداه و گامهای مؤثری در جهت رشد و اعتلای این واحد دانشگاهی بر می دارد.
 این مسئول تصریح کرد: اقدامات اساسی دیگر در خصوص تصویب و افزایش رشته های جدید و پرطرفدار در حال انجام بوده و در آینده ای نزدیک بر تعداد رشته های تحصیلات تکمیلی واحد اضافه خواهد شد.
سلمان پور با تاکید بر ارتقاء کیفیت دانشگاه و توسعه رشته ها در مقاطع تحصیلات تکمیلی اظهار کرد: هدف اصلی مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی میانه، ایجاد امکانات مناسب و شرایط مطلوب برای توسعه و راه اندازی رشته های جدید در مقاطع تحصیلات تکمیلی می باشد و همواره این واحد دانشگاهی این قابلیت و پتانسیل را دارد که به یکی از بزرگترین مجموعه آموزش عالی استان آذربایجان شرقی تبدیل شود.