خبرگزاری آنا: اعضای هیأت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با دکتر سید جواد انگجی رییس جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و سرپرست واحد دانشگاهی تبریز دیدار کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلمان پور رییس واحد میانه در این دیدار ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت به دکتر انگجی، گزارش اجمالی از عملکرد حوزه های مختلف این واحد دانشگاهی و مراکز آموزشی وابسته ارائه کرد و گفت: طرح تجمیع دانشگاه آزاد اسلامی را می توان کاری بزرگ و زرین از مدیر توانمندی همچون دکتر میرزاده عنوان کرد.
دکتر سید جواد انگجی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان و سرپرست واحد تبریز در ابتدای سخنان خود اظهار کرد: از اینکه دوباره برای خدمت به شهر و منطقه ی خود آمده ام خوشحالم.
وی تاکید کرد: بایستی تصویب رشته های جدید در مقاطع تحصیلات تکمیلی، درآمدزایی و مدیریت هزینه در واحد های دانشگاهی در اولویت کاری مسئولین باشد.
وی ضمن خواستاری برنامه ریزی جامع و بلند مدت در خصوص جذب دانشجو از تمامی واحدهای دانشگاهی استان، در خصوص طرح تجمیع دانشگاه آزاد اسلامی اذعان کرد: طرح تجمیع دانشگاه، یکی از راهکارهای هوشمندانه دکتر میرزاده بوده و این طرح، الزامی است.

ضمنا دکتر بهروز دانشیان رییس دبیرخانه هیأت امنای استان آذربایجان شرقی در دیدار با اعضای هیأت رییسه واحد میانه، ارتقاء کمی و کیفی واحدهای دانشگاهی و موفقیت آنها در عرصه رقابت با سایر دانشگاه ها را خواستار شد.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه">