IMG15145913
خبرگزاری آنا: سعید رجبی دانشجوی آموزشکده سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، در مسابقات قهرمانی تکواندو دانشجویان جهان به مدال طلا دست یافت.
به گزارش خبرنگار خبرگزار آنا، سعید رجبی عضو تیم ملی تکواندو دانشجویان ایران با برتری مقابل حریف ساحل عاجی خود در مبارزه نهایی وزن ششم موفق به کسب طلا شد.
رجبی تکواندوکار اعزامی کشورمان در مبارزه نهایی رقابت های تکواندو وزن 80- کیلوگرم بیست و هشتمین دوره یونیورسیاد جهانی دانشجویان مقابل صالح سیسه از ساحل عاج به میدان رفت و در پایان با پیروزی 5 بر4 برابر حریف خود، چهارمین مدال طلای کاروان اعزامی دانشجویان در این دوره از مسابقات را به خود اختصاص داد.
سعید رجبی کار خود را با پیروزی 14 بر 3 مقابل جانین کوبایا از لیتوانی آغاز کرد و در ادامه محمد لوتالو از انگلیس و دارنده مدال برنز المپیک را 13 بر یک، کان برک از ترکیه را 7 بر 6 و لیو ووی تینگ از چین تایپه را 6 بر 5 شکست داد و راهی بازی نهایی شد.

گفتنی است بیست و هشتمین دوره یونیورسیاد جهانی دانشجویان در کشور کره جنوبی در حال برگزاری است و تیم تکواندو دانشجویان ایران با 11 تکواندوکار دختر و پسر در بخش مبارزه در این دوره از رقابت ها شرکت کرده است.