مراسم یادبود و ترحیم استاد زنده یاد دکتر میرمحمود حسینی در واحد میانه برگزار شد

خبرگزاری آنا: مراسم یاد بود استاد زنده یاد دکتر میرمحمود حسینی با حضوراعضای هیات رئیسه، خانواده معزا، جمعی از دانشجویان، استادان و کارکنان، با حزن و اندوه فراوان در محل نمازخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، این مراسم معنوی با تلاوت چند از کلام ا... مجید توسط کربلایی علی محمد نژاد از کارکنان ابن واحد دانشگاهی آغاز شد و با مداحی  و مرثیه سرایی کربلایی سعید قربانی مداح اهل بیت عصمت و ظهارت ادامه یافت. و همکاران دانشگاهی در فراق استاد اسوه ادب و اخلاق گریستند.

دکتر میر محمود حسینی یکشنبه هفته گذشته 28 آبان ماه 1396، بر اثر سانحه ریزش دیواره استخر آب و سقوط وی با تراکتور به عمق 15 متری آن در روستای نودوزق ازتوابع بخش کندوان میانه، جان خود را از دست داد.

وی مدیر گروه رشته برق واحد میانه و دانشجوی دکترای تخصصی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان بود.

به گزارش آنا، در این مراسم پیام تسلیت دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز قرائت شد.