خبرگزاری آنا: مجلس ترحیم درگذشت فرزند گرامی شهباز پرتوی کارمند حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در محل نمازخانه دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، جوان ناکام مرحوم شهاب پرتوی عصر چهارشنبه 28 تیرماه در اثر سانحه تصادف و عارضه مغزی به دیار باقی شتافت.

مراسم تشییع پیکر این طلبه جوان، روز پنجشنبه 29 تیر ماه همزمان با سالروز شهادت رئیس مذهب شیعه جعفری حضرت امام جعفر صادق(ع) و با حضور حجت الاسلام حاج عبداله محمدی امام جمعه شهرستان میانه، جمع کثیری از دانشگاهیان، طلاب حوزه علمیه شهید آیت اله حامدی (ره) و مسئولان ادارات در گلزار مومنین شهرستان میانه برگزار به خاک سپرده شد.

مرحوم شهاب پرتوی به عنوان طلبه فاضل در حوزه علمیه شهید حامدی (ره) میانه در علوم حوزوی در حال تحصیل بود.

مجلس ترحیم مرحوم شهاب پرتوی فرزند عزیز شهباز پرتوی کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور خانواده های معزا، جمعی از دانشجویان، کارکنان و استادان، قبل از نماز ظهر و عشاء در محل نمازخانه دانشگاه با مداحی و تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید برگزار گردید.

# » 09:59:56 │ 1396-05-11

لطفا این خبر را از سایت حذف کنید. باعث ناراحتی می شود هر بار که می بینیم.
0 +−

دوست