معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه:

قداست دانشگاه، استاد، کارمند و دانشجو بایستی در ایام امتحانات حفظ شود

خبرگزاری آنا: معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: «امتحانات و نحوه برگزاری آن در هر دانشگاهی از اهمیت بالای برخوردار هست و همه عوامل اجرایی در ایام امتحانات بایستی طبق قانون مقررات، نظم و انضباط و تکریم ارباب رجوع، جلسات را به نحو احسن برگزار کنند.»
دکتر جلیل اجلی در جلسه توجیهی عوامل برگزاری امتحانات نیم سال اول 96-95 دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با تاکید بر برگزاری سالم امتحانات در یک فضای آرام اظهار کرد: «باید قداست دانشگاه، استاد، کارمند و دانشجودر ایام امتحانات حفظ شود. کلیه عوامل برگزار کننده، بایستی زمینه ای برای دانشجویان فراهم کنند تا این عزیزان با آرامش خاطر در جلسه امتحان حاضر شوند.»
اجلی، وجود تعهد و احساس مسئولیت بالای همکاران را از ویژگی های بارز پرسنل زحمت کش این واحد دانشگاهی برشمرد و افزود: «به همراه داشتن کارت ورود به جلسه، کارت شناسایی معتبر برای کلیه دانشجویان الزامی بوده و به منظور برگزاری منظم امتحانات، استقرار دانشجویان در شماره های صندلی های مندج در کارت ورود به جلسه امتحان ضروری است.»
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه ادامه داد: «مراقبین و عوامل اجرایی امتحانات با حضور به موقع در حوزه های امتحانی مربوطه جهت برگزاری جلسات منظم و منسجم در این مورد اقدام و از آوردن تلفن همراه به جلسه امتحانی از سوی کلیه عوامل اجرایی خودداری خواهد شد.»
وی ضمن بیان قوانین ومقررات آموزشی در ارتباط با نحوه برگزاری امتحانات اضافه کرد: «مراقب یا ناظر در جلسه امتحان نباید هیچ نوع رابطه دوستانه و بالعکس رابطه خصمانه ای را با دانشجویان ایجاد کند، چون هر دو رابطه می تواند خللی در برگزاری امتحانات به وجود آورد.»
اجلی تاکید کرد: «ناظر امتحان در جلسه نباید به دنبال مچ گیری باشد بلکه باید طوری فضا را ایجاد کند که دانشجویان در یک فضای کاملا آرام به سوالات خود پاسخ دهند.»

دیدگاه‌ها

همشهری
سلام
رشته های علوم پزشکی مخصوصا پرستاری کی دانشجو جذب خواهند کرد ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
پاسخ دادن
سعید سلیمانی (مدیر سایت)
ان شالله تا سال آینده مشخص خواهد شد.
پاسخ دادن