عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه دعوت حق را لبیک گفت

خبرگزاری آنا: دکترایرج ابیلی پور عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و استاد گروه رشته زبان انگلیسی، دعوت حق را لبیک گفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر ایرج ابیلی پور طول گیلان دیروز یکشنبه 17 دی ماه 1396، بر اثر ایست قلبی در داخل قطار میانه به تهران فوت کرد.

وی استاد گروه رشته زبان انگلیسی واحد میانه و دانشجوی دکترای تخصصی زبان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال بود.

مرحوم ابیلی پور از چند سال پیش، موسسه تخصصی زبان گویا را در شهرستان میانه بنا نهاد.

به همین مناسبت دکتر علی سلیمی شاملو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، پیام تسلیتی صادر کرد.

متن پیام به این شرح است:

انالله و انا الیه راجعون

شنیدن خبر درگذشت استاد دکتر ایرج ابیلی پور چنان ناگوار و سنگین بود که اندوه این غم بزرگ در هیچ واژه ای نمی گنجد و به دشواری به باور جامعه دانشگاهی واحد میانه می نشیند و فقدان درگذشت ناگهانی این استاد فقید موجب تاسف و تاثر همه ما شد. بی تردید خدمات ارزنده آموزشی ایشان در این واحد دانشگاهی نشان از دلبستگی علاقه وافر این عزیز سفر کرده به آموزش عالی داشت و تا سالیان سال ماندگار خواهد ماند.

اینجانب ضایعه جانسوز و غمبار درگذشت مرحوم مغفور شادروان دکتر ایرج ابیلی پور را به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، علی الخصوص خانواده محترم داغدیده از صمیم قلب تسلیت عرض نموده و از خداوند رحمان برای روح بزرگ آن عزیز فقید، رستگاری ابدی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی آرزومندم.

«روحش شاد و یادش گرامی»

# » 12:20:18 │ 1396-10-18

استاد عزیز
هر چند باور رفتنتون خیلی سنگین و دردناکه اما یاد و خاطره محبتها و انساندوستی های شما در قلب تک تک کسانی که حتی یکبار با شما برخورد داشتن همیشه زنده است. شما استاد ادب و معرفت بودید. خداوند به خانواده محترمتون و ماهمکاران دردمندتون صبر بده.
+2 +−

همکار