عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به دیار باقی شتافت

خبرگزاری آنا: دکترمیرمحمود حسینی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و مدیر گروه رشته برق، به دیار باقی شتافت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر میر محمود حسینی دیروز یکشنبه 28 آبان ماه 1396، بر اثر سانحه ریزش دیواره استخر آب و سقوط وی با تراکتور به عمق 15 متری آن در روستای نودوزق ازتوابع بخش کندوان میانه، جان خود را از دست داد.

وی مدیر گروه رشته برق واحد میانه و دانشجوی دکترای تخصصی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان بود.

به گزارش آنا، دکتر میر محمود حسینی دبیر اجرایی همایش ملی نوآوری های کاربردی در علوم مهندسی برق که روز چهارشنبه یکم آذرماه برگزار خواهد شد بود.

به همین مناسبت دکتر علی سلیمی شاملو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، پیام تسلیتی صادر کرد.

متن پیام به این شرح است:

انالله و انا الیه راجعون

شنیدن خبر درگذشت استاد دکتر میر محمود حسینی چنان ناگوار و سنگین بود که اندوه این غم بزرگ در هیچ واژه ای نمی گنجد و به دشواری به باور جامعه دانشگاهی واحد میانه می نشیند. و فقدان درگذشت ناگهانی این استاد فقید موجب تاسف و تاثر همه ما شد.

اینجانب ضایعه جانسوز و دردناک اسوه ادب و اخلاق، مرحوم جوان ناکام دکتر میرمحمود حسینی را به اساتید فرهیخته دانشگاه، همکاران، دانشجویان و خانواده محترم داغدیده از صمیم قلب تسلیت عرض نموده و از خداوند رحمان برای روح بزرگ آن عزیز فقید، رستگاری ابدی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی آرزومندم.

«روحش شاد و یادش گرامی»

# » 11:05:42 │ 1396-09-01

شب روز شنبه شام آخر را با هم خوردیم. تا ساعت 12 شب برای کنفراس ملی مهندسی برق که قرار بود همین چهارشنبه برگزار شود کار می کردیم. پس از تمام شدن کارها به ایشان پیشنهاد دادم که فردا را هم بیاییم و کارها را انجام دهیم ... گفتند حالا ببینیم چی پیش میاد اگر آمدیم دانشگاه خبر میدهیم دو دل بودند.
صبح روز دوشنبه من مدارکی را ایشان خواسته بودند را برایشان می بردم که دیدیم اعلامیه ای زدند > میر محمود حسینی !!! با خودم گفتم چه شباهت نامی !!! نزدیکتر که شدم... انگار دنیا بر سرم خراب شد.
تا بحال اینقدر مرگ را از نزدیک ندیده بودم. روحش شاد.
+1 +−

آرش