سومین دوره مسابقات دومینو دانشجویی دانش آموزی در واحد میانه برگزار شد

خبرگزاری آنا: سومین دوره مسابقات دومینو شهرستان در دو بخش دانشجویی، دانش آموزی روز چهارشنبه 8 آذرماه در سالن ورزشی پهلوان کاظم رجبی مجتمع آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.

دکتر علی سلیمی شاملو رئیس واحد میانه در مورد مسابقه پرنشاط و مفرح دومینو اظهار کرد: «این مسابقات از سوی حوزه معاونت پژوهش و فناوری واحد میانه با همکاری انجمن های علمی دانشگاه روز چهارشنبه 8آذرماه 96 با حضور 15 تیم دانشجویی و دانش آموزی در محل مجموعه ورزشی جهان پهلوان کاظم رجبی این واحد دانشگاهی در دو بخش دختر و پسر برگزار شد

وی با اشاره به هدف از برگزاری این مسابقه گفت: «این مسابقه به منظور ایجاد انگیزه، شور و نشاط در بین دانشجویان و دانش آموزان شهر، توسعه خلاقیت و پرورش قوای ذهنی انجام می شود.»

رئیس واحد میانه ادامه داد«دومینو رقابتی سالم است که در آن تیم های شرکت کننده با استفاده از مهره هایی با ابعاد مشخص و در رنگ های مختلف طرح مورد نظر خود را به نمایش می گذارند.»

وی با بیان اینکه دانشجویان از رشته های مختلف تحصیلی در این مسابقات شرکت کرند افزود: «در این مسابقه دانشجویان و دانش آموزان آموخته های خود را در طراحی انواع مکانیزم ها محک زدند و در کنار آن با تلفیق هنر و خلاقیت خود در چیدن دومینو به اشکال مختلف و استفاده از تکنیک های چیدمان زیبا و چشم نواز به رقابت پرداختند.»

او خاطر نشان کرد: «دومینو توانسته است پیوند خوبی بین علم و هنر برقرار کند و آن تلفیقی از مهارت های ذهنی و جسمی در کنار هم و با استفاده از فضاهای مختلف ریاضی، هندسی و مکانیک است.»

به گزارش آنا، در پایان این دوره از مسابقه، در بخش دانشجویی تیم های پاندا با 611، سوران با 543 و دانشگاه پیام نور با 401 امتیاز به ترتیب اول تا سوم شدند و در بخش دانش آموزی تیم های دراژیک با 582، حکمت با 532 و نمونه با 527 امتیاز بترتیب مقام های اول تا سوم را از آن خود کردند. و تیم نوجوان کارینو در این مسابقه به عنوان تیم نمونه و اخلاق از سوی هیات داوران انتخاب شد.

در سومین دوره از مسابقه دومینو دانشجویی و دانش آموزی، تیم های m.a.u، دانشگاه پیام نور، CBO، پاندا، سوران، حکمت، نمونه، تمرکز، شاهد فجر، کارینو، دراژیک، Unity، دراژیک شاهد، fifth harmoni و آزادگان حضور داشتند.