معاون دانشجویی و فرهنگی واحد میانه در دیدار با خانواده جانباز رضالو:

جانبازان شهدای زنده اند که در میان ما هستند

خبرگزاری آنا: جمعی از دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به همراه نمایندگانی از اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده جانباز سرافراز فریدون رضالو دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مهندس حبیب اله خدابنده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی میانه با بیان اینکه حانبازان سرافرازان ملت ایران هستند اظهار کرد: «وظیفه انسانی همه ماست که از خانواده شهداء و ایثار گران و جانبازان جنگ تحمیلی تقدیر کنیم و این افتخار بزرگی است.»

وی گفت: «جانباز تجسم عینی ایثار، مردانگی و از خودگذشتگی است. این عزیزان شهدای زنده اند که در میان ما هستند. پس باید وجود این سرافرازان را باید ستود.»

خدابنده اضافه کرد: «وجود این سفیران نور و روشنایی در میان ما، غنیمتی بزرگ و از رحمت الهی است.»

به گزارش آنا، جانباز سرافراز فریدون رضالو جانباز 45 درصد در بمباران هوایی رژیم بعثی عراق در سال 1365 میانه به درجه رفیع جانبازی نایل شد. و دختر این جانباز، سمیه رضالو دانشجوی ممتاز مقطع کارشناسی ارشد مدیریت دولتی این واحد دانشگاهی است.

مراسم دیدار با خانواده جانباز فریدون رضالو توسط حوزه بسیج کارمندی شهید چمران دانشگاه آزاد اسلامی میانه و با حضور مهندس حبیب اله خدابنده معاون دانشجویی و فرهنگی، مهندس احمد غفاری مدیر فرهنگی، خانم مریم صادق زاده کارشناس ستاد شاهد و امورایثارگران دانشگاه، مصطفی عابدینی فرمانده پایگاه بسیج کارمندی شهید چمران، مهدی بشیرپور مسئول دفتر بسیج دانشجویی واحد میانه و نمایندگانی از اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.