باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی  برگزار می کند؛

برگزاری مسابقه فرهنگی «فلسفه قیام عاشورا»

خبرگزاری آنا: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی این واحد دانشگاهی مسابقه فرهنگی با عنوان «فلسفه قیام عاشورا» ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان برگزار می کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر عباس نعمتی رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه اظهار کرد: «با توجه به اهمیت آگاهی کافی پژوهشگران و نخبگان جوان از فلسفه قیام عاشورا  به منظور مطالعه بیشتر این عزیزان، مسابقه فرهنگی با موضوع  فلسفه قیام عاشورا در ماه محرم و مصادف با ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ویژه اعضاء باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در واحد میانه برگزار می شود.»

نعمتی با بیان اینکه، چهار هدف اصلی را می توان در مورد اقدامات و فعالیت های امام حسین (ع) که در عصر حاکمیّت یزید جزء اهداف قیام حضرت به شمار میرفت مورد ارزیابی قرار داد افزود: «احیای مظاهر و نشانههای اسلام اصیل و ناب محمدی، اصلاح و بهبود وضع مردم سرزمین‌های اسلامی، مبارزه با ستمگران اُموی جهت تأمین امنیّت برای مردم ستمدیده و فراهم ساختن بستری مناسب برای عمل به احکام و واجبات الهی را اشاره کرد.»

رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه ادامه داد: «در حالت کلی امام حسین(ع) علّت و انگیزه قیام خویش را، مبارزه با منکرات فراوان در جامعه اسلامی و تبلیغ و ترویج معروف در بین مسلمانان اعلام کر  و فلسفه اصلی و نهایی نهضت آن حضرت در یک هدف کلّی و جامع یعنی احیای فرهنگ اسلام اصیل و زدودن زنگارهای تحریف و بدعت از دین جدّشان است.»

عضو هیات علمی گروه مهندسی برق واحد میانه در خصوص نحوه برگزاری مسابقه فرهنگی ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه بیان کرد: «این مسابقه به صورت اینترنتی برگزار می شود و شامل 25 سوال در دو بخش سوالات چهارگزینه ای و سوالات تشریحی می باشد و پژوهشگران و نخبگان می توانند فایلPDF سوالات و فایل Word پاسخنامه را از سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه دانلود کرده و سپس پاسخ سوالات را در پاسخ نامه ویژه مسابقه جواب داده و حداکثر تا 14مهرماه1396 فایل مربوطه را به پست الکترونیکیnemati_abbas@yahoo.com  ارسال نمایند.

نعمتی پایان یادآور شد: «به 3 نفر از برگزیدگان، جوایزی از سوی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان اهدا خواهد شد.»

دانلود سوالات

- دانلود پاسخنامه