رئیس واحد میانه در نشست صمیمی با اعضای هیات علمی:

خبرگزاری آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اظهار کرد: «در راستای اجرای بخشنامه سازمان مرکزی، استادان هیات علمی بایستی حضور کامل در واحد داشته و به عنوان یه فرد دانشگاهی قدم های مثبت و موثری برای این مجموعه بردارید.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلیمی شاملو در نشست صمیمی اعضای هیات رئیسه با اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: «استادان دانشگاه علاوه بر رسالت آموزشی، وظایف سنگینی را در قبال دانشجویان بر عهده دارند و باید نسبت به رفع آن در کلاس های درسی اهتمام ورزند.»

وی افزود: «استادان باید به امر توسعه علمی، آموزشی، پژوهش و فناوری، کارآفرینی و اقتصاد دانش بنیان کمک کنند تا بتوانیم در پژوهش های کاربردی، ارائه طرح های درآمدزایی در واحدهای دانشگاهی سرآمد باشیم.»

سلیمی با بیان اینکه لازم است استادان از پتانسیل ها و قابلیت های دانشگاه استفاده کنند تاکید کرد: «از شما انتظار داریم تا تکریم ارباب رجوع و پاسخگویی به موقع به مشکلات و مسائل آموزشی دانشجویان را در اولویت کاری خود قرار دهید.»

در ادامه این نشست معاونان حوزه های مختلف دانشگاه به بیان گزارشی از عملکرد حوزه خود پرداختند.

به گزارش آنا، استادان، نظرات، دیدگاه ها و پیشنهادات خود را ارائه کرده و اعضای هیات رئیسه به سوالات مطرح شده پاسخ دادند.