قابل توجه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و فارغ التحصیلان ممتاز جهت ادامه تحصیل بدون آزمون در مقاطع تحصیلی بالاتر (دکتری تخصصی، کارشناسی ارشد و کارشناسی)
>> آیین نامه جامع پذیرش بدون آزمون استعدادهای برتر برای ورود به دوره های تحصیلی بالاتر <<

با عنایت به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر نخبه پروری و فراهم آوردن امکانات سخت افزاری و نرم افزاری برای کار و تلاش نخبگان و توجه خاص مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب در خصوص حمایت از جوانان مستعد و کارآمد به عنوان محور تحقق نظام پیشرفته اسلامی و نیز در راستای تحقق سند دانشگاه آزاد اسلامی، آیین نامه جامع پذیرش بدون آزمون استعدادهای برتر عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و فارغ التحصیلان ممتاز برای ورود به مقاطع بالاتر در رشته های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی (فایل قابل دانلود در ذیل اطلاعیه) حضور متقاضیان عزیز تقدیم می گردد؛

توجه:
1- اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و فارغ التحصیلان ممتاز حداکثر تا 5 سال بعد از فراغت از تحصیل کارشناسی ارشد می توانند از مزایای این بخشنامه جهت ورود به دوره دکتری تخصصی بهره مند شوند و همچنین متقاضیان ورود به مقطع کارشناسی ارشد می توانند حداکثر 3 سال بعد از فراغت از تحصیل کارشناسی از تسهیلات این آیین نامه استفاده نمایند.
2- واجدین شرایط استفاده از تسهیلات این آیین نامه مازاد بر ظرفیت پذیرش هر رشته/محل/ مقطع واحد دانشگاهی خواهند بود.
3- رشته فارغ التحصیلی بایستی متناسب با رشته مورد نظر جهت ادامه تحصیل باشد.

شایان ذکر است فارغ التحصیلان ممتاز و پژوهشگران جوان و نخبگان متقاضی استفاده از تسهیلات این بخشنامه به منظور ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با تسهیلات ویژه، با دقت مفاد بخشنامه را مطالعه کرده و مطابق با جدول موجود برای ورود به مقاطع تحصیلی بالاتر (دکتری تخصصی، کارشناسی ارشد و کارشناسی) در صورت کسب امتیازات لازم، در اسرع وقت تصاویر مدارک ذیل را به پست الکترونیکی Nemati_Abbas@yahoo.com ارسال نمایند.

* مدارک لازم جهت بررسی اولیه:
1- درخواست کتبی با ذکر مقطع بالاتر جهت ادامه تحصیل، جمع کل امتیازات کسب شده، ذکر عناوین سوابق علمی و پژوهشی، مقام ها و افتخارات دارای امتیاز مطابق بخشنامه؛
2- تصویر کارنامه کل با مهر و امضا دانشگاه؛
3- تصویر تمام سوابق علمی و پژوهشی، مقام ها و افتخارات و ... که صرفا مطابق بخشنامه دارای امتیاز می باشد.
(لازم به ذکر است بعد از تایید اولیه حایز شرایط استفاده از تسهیلات این آیین نامه، اصل مدارک جهت ارسال به سازمان مرکزی اخد خواهد شد.)

با سپاس و آرزوی توفیق الهی
دکتر عباس نعمتی