دانشجویان عزیز برای ورود به کلاسهای مجازی مراحل زیر را انجام دهید:
🔎۱_ برای استفاده از کلاسهای مجازی با لپ تاپ و یا گوشی موبایل، لازم است برنامه های مخصوص که در سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به آدرس m-iau.ac.ir قسمت آموزش مجازی موجود می باشد را نصب کنید.
🔎۲_ بعد از نصب برنامه ها، مرورگر فایرفاکس را باز کرده و در قسمت آدرس بارِ آن با توجه به تحصیل در یکی از مراکز سه گانه و یا واحد میانه و یا سما را به ترتیب زیر تایپ کنید
واحد میانه و سما
vadana14.iauec.ac.ir
مرکز کاغذکنان
vadana07.iauec.ac.ir
مرکز ترک
vadana09.iauec.ac.ir
مرکز ترکمانچای
vadana06.iauec.ac.ir
🔎۳_ دانشجویان ورودی های قبل از ۹۹ با همان شماره دانشجویی (بدون ۲۱۸) بعنوان نام کاربر و کد ملی بعنوان رمز عبور و دانشجویان ورودی ۹۹ نیز با شماره دانشجویی کامل (بعنوان مثال: ۳۹۹۲۱۸۱۰۲۶۹۰۰۱) بعنوان نام کاربر و کد ملی بعنوان رمز عبور وارد سامانه شوید.

نکته ۱: کیبورد حتما به لاتین باشد.

نکته ۲: فیلترشکن حتما خاموش باشد.

نکته۳: قبل از شروع کلاس و ورود استاد به کلاس مجازی، اجازه ورود شما به کلاس غیرممکن می باشد.
 نکته ۴: در صورتی که ترم قبل نرم افزارها را نصب کرده بودید لطفا به ورژن ۲۰۲۰ ارتقا دهید.