اطلاعیه دومین وبینار ملی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه
" آشنایی با فن بیان و زبان بدن (Body language) در رفتارهاي غيركلامي"

زمان برگزاری : روز دوشنبه مورخ 1399/8/5 ساعت 12 الی 14
سایت برگزاری : سامانه دانشگاه هوشمند https://daanaan.daan.ir

شناسه : 7097c52
گذرواژه: BPJ1377

** توجه:
1- جهت ثبت نام در سامانه دانشگاه هوشمند می توانید از طریق کد ملی و شماره تلفن همراه (جهت ارسال پیامک کد تایید) در اسرع وقت اقدام نمایید.
2- علاوه بر اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و اعضای انجمن های علمی تخصصی واحد میانه، سایر علاقمندان نیز می توانند از وبینار استفاده نمایند.
3- گواهی حضور در دومین وبینار ملی به اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دارای کد عضویت فعال (دارای اعتبار عضویت) ارایه خواهد شد؛ لذا اعضای فعال انجمن¬های علمی تخصصی و افراد حایز شرایط عضویت در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان که تاکنون نسبت به عضویت اقدام نکرده اند می توانند در اسرع وقت نسبت به عضویت در باشگاه و دریافت کد عضویت اقدام نمایند.
* برای راهنمای عضویت در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه می توانید در آرشیو اطلاعیه دانشگاه آزاداسلامی واحد میانه به بخش "آیین نامه جدید تسهیل عضویت در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان" مراجعه نمایید.
* برای اطلاعات بیشتر در خصوص برنامه کلی مشترک کلیه انجمن ها، برگزاری وبینارهای علمی، مسابقات علمی و غیره می توانید به انتهای صفحه ذیل در سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه نیز مراجعه نمایید.
www.m-iau.ac.ir/blogs/nematia