قابل توجه متقاضیان و جاماندگان ثبت نام در محل #براساسسوابق_تحصیلی (بدون آزمون)
دانشگاهآزاداسلامیواحدمیانه
از جاماندگان و متقاضیان ثبت نام، از دانشجویان ورودی جدید سال ۱۳۹۹، روزهای پنجشنبه و جمعه این هفته
(۱ و ۲ آبان) از ساعت ۸ صبح الی ۱۳:۳۰ در ساختمان مرکزی دانشگاه ثبت نام بعمل می آورد.❌

✅ ضمناً امکان ثبت نام غیر حضوری از طریق سایت آموزشیار به نشانیadu.iau.ac.ir با مراحل زیر امکان پذیر می باشد:🔻🔻

🔻مراحل ورود دانشجویان ورودی ۹۹ در سامانه آموزشیار

• مرحله اول: مراجعه به سامانه آموزشیار به آدرس edu.iau.ac.ir و کلیک بر روی گزینه «پذیرش غیر حضوری پذیرفته شدگان ۹۹»

• مرحله دوم (مرحله اول ورود): درج کد ملی

• مرحله سوم (مرحله دوم ورود): درج نام کاربری و کلمه عبور که هردو شماره دانشجویی موقت (بدون هیچ پسوند یا پیشوندی و فقط شماره دانشجویی موقت که با شماره ۹۹ شروع شده است) می‌باشد.

⚜ لینک دانلود مستقیم مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام پذیرفته شدگان جدید سال 99 به تفکيک مقاطع مختلف

🔸کاردانی پیوسته
edu.iau.ac.ir/kardani_peyvasteh.rar

🔸کارشناسی ناپیوسته
edu.iau.ac.ir/K_Napeyvasteh.rar

🔸کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته
edu.iau.ac.ir/KA_Peyvasteh%20Va%20kardani%20peyvasteh.rar

✔️«تذکر ۱»: کد کاربری و رمز عبور
شماره دانشجویی بوده که بلافاصله پس از اولین ورود با کد ملی به داوطلب اختصاص داده می شود.

✔️«تذکر ۲»: برای حل مشکل آپلود مدارک دانشجویان جدید الورود🔻🔻
سیستم آموزشیار تصاویر را با فرمت JPG و ابعاد ۴۰۰ در ۶۰۰ و حجم فایل زیر ۱۰۰ کیلوبایت می پذیرد.
✔️«تذکر ۳»: از مهمترین مدارک جهت آپلود، شناسنامه، کارت ملی و مدرک پایه است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه