قابل توجه اساتید گرامی و دانشجویان عزیز
با توجه به فعالیت انجمن های علمی (مطابق لیست ذیل) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در حوزه های مختلف، خواهشمند است اساتید و دانشجویانی که تمایل به همکاری و فعالیت در انجمن های علمی (بعنوان دبیر انجمن علمی، سرگروه و یا عضو انجمن علمی) به منظور انجام فعالیتهای مختلف از قبیل برگزاری دوره ها/کارگاههای آموزشی، وبینارها، بازدیدهای علمی از مراکز علمی، تحقیقاتی، صنایع و دستگاههای اجرایی، ارایه طرح های پژوهشی و فعالیتهای تحقیقاتی، شرکت در جشنواره ها و نمایشگاهها، انجام فعالیت های تجاری و کسب و کار، حمایت برای تجاری سازی محصولات فناوری، دانش بنیان و قابل ارایه به بازار، کارآفرینی و هرگونه فعالیت علمی پژوهشی پیشنهادی در راستای تقویت بنیه علمی و نیازهای دانشجویان دارند؛ مشخصات خود را در اسرع وقت شامل نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، رشته و مقطع تحصیلی، شماره تماس، عنوان انجمن مورد علاقه جهت فعالیت (بعنوان دبیر، سرگروه و یا عضو) به آدرس الکترونیکی nemati_abbas@yahoo.com ارسال نمایند (در بخش عنوان پست الکترونیکی، "فعالیت در انجمن" ذکر گردد)؛ شایان ذکر است در حال حاضر با توجه به رعایت فاصله گذاری اجتماعی بخاطر بیماری کرونا، اکثر فعالیتها بصورت مجازی و اینترنتی خواهد بود و جهت اطلاعات بیشتر می توانید به انتهای صفحه اینترنتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه ذیل مراجعه نمایید.
Www.m-iau.ac.ir/blogs/nematia

با سپاس و آرزوی سلامتی
دکتر عباس نعمتی
رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان