سومین دوره طرح معرفت رضوی در تابستان سال جاری در دو گروه مجزا ویژه برادران و خواهران بصورت مجازی برگزار می کند.
۱. متقاضیان شرکت در دوره، جهت ثبت نام اولیه به سایت velayat.iau.ir مراجعه نمایند.
۲. ثبت نام در سایت به منزله نام نویسی اولیه بوده و پذیرش نهایی افراد ثبت نام کننده بعد از گزینش های لازم صورت خواهد گرفت د نهایتا افراد پذیرفته شده از طریق سایت فوق و کانال های معرفت رضوی با آدرسMarefatRazavi@ در شبکه های اجتماعی بله و ایتا اطلاع رسانی خواهد شد.
۳. مهلت ثبت نام از طریق سایت مذکور ا ۱۱ تا ۲۵ دی ماه سال جاری می باشد.
۴. امتیازات دوره
الف. ارسال بسته فرهنگی مرتبط باطرح تا قبل از شروع دوره برای دانشجویان .
ب. استفاده از اساتید مجرب و توانمند از حوزه آموزش های معرفت افراطی
ت. معرفی به کانون معرفت رضوی جهت فعالیت های دانشجویی در سطح واحد دانشگاهی
ث. همچنین امتیازات زیر به کسانی تعلق می گیرد که حد نصاب لازم را در دوره را کسب نمایند.
الف. اولین فرصتی که امکان برگزاری دوره حضوری باشد یک سفر زیارتی و سیاحتی سه روزه در مشهد مقدس به صورت رایگان برای دانشجویان منتخب برگزار خواهد شد.
در صورت موافقت معاونت آموزشی دو واحد درس عمومی از دروسی که متعاقبا اعلام خواهد شد، تطبیق داده می شود.

معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد میانه