مقتضی است از ترم جاری کلیه جلسات دفاع از پایان­نامه­ ها­ی کارشناسی ارشد و جلسات دفاع از پروپوزال و رساله دانشجویان دکتری تخصصی واحد در روزهای شنبه الی چهارشنبه و فقط در ساعات اداری و در سالن اجلاس ساختمان مرکزی واحد تشکیل خواهد گردید. لذا خواهشمند است نسبت به اطلاع­رسانی موضوع به کلیه اساتید محترم گروه و دانشجویان، اقدام لازم صورت پذیرد و برنامه­ریزی جهت برگزاری جلسات در طول ترم صورت پذیرد تا از تجمع جلسات دفاع در پایان ترم ممانعت گردد.

همچنین لازم به ذکر است مطابق سنوات قبل از اول اسفند ماه کلیه دانشجویان ملزم به تکمیل اطلاعات پایان­نامه و ارسال پروپوزال خود از طریق پورتال پایان­نامه­های واحد می­باشند. بدیهی است دانشجویانی (کارشناسی ارشد) قادر به دفاع از پایان نامه در آخر نیم­سال دوم 97-98 می باشند که پروپوزال آنها حداکثر تا 20 اسفند ماه 97 در پورتال پایان­نامه­ ها از نظر گروه مربوطه تایید شده باشد و دانشجویان دکتری ملزم به رعایت فرجه یکساله برای دفاع از رساله خود می­ باشند.